Ghidul Serviciilor
Nano Tech Industry, Productia Impregnantilor Bazati Pe Nanotehnologie - Cluj-Napoca
inapoi la firma 491 vizite
Poza Nantec Wear
Foto

Tratament hidrofug de calitate superioara, bazat pe nanotehnologie, pentru materiale textile si piele.

Acest produs inovativ al nanotehnologiei, creat pentru acoperirea fibrelor, protejeaza aproape orice tip de tesatura sau piele naturala impotriva apei, murdariei, petelor si contaminarii, fiind total invizibil pe suprafata tesaturilor protejate. Nu schimba aspectul, nu afecteaza capacitatea tesaturii/pieii de a respira, nu schimba culoarea si faciliteaza o intretinere usoara. Produsul Nantec Wear confera materialelor textile pentru exterior o rezistenta deosebitala apa, mentinandu-le uscate pentru o perioada indelungata de timp. Uleiul, cafeaua, si alte pete frecvente vor apartine trecutului, daca tesatura/pielea va fi tratata cu Nantec Wear. Caracteristicile produsului:

Exemple de utilizare:

Metode de aplicare: Prin imersie sau pulverizare

Suprafetele acoperite (protejate) pot fi testate doar dupa 24 de ore de la aplicare. Este necesara curatarea minutioasa si uscarea suprafetei inainte de aplicare. Preturi

Nantec Wear Textil

CantitateLeiEuroSuprafata Impregnata 0.1L 28 lei(TVA inclus) 5 euro/L(+ TVA) 1-4 mp 2 mp 1L 212 lei(TVA inclus) 38 euro/L(+ TVA) 10-40 mp 20 mp

Consumul este intre 20 si 200 ml/mp, in functie de gradul de absorbtie al materialului pe care este aplicata solutia. Din practica, in urma unei aplicari corecte, majoritatea suprafetelor din piele absorb aproximativ 40 ml/mp.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.