Ghidul Serviciilor
Iamsat Muntenia, Antreprenor General In Domeniul Instalatiilor Pentru Constructii - Bucuresti
inapoi la firma 1563 vizite
Poza Instalatii sanitare
Foto

Sursa de apa potabila o constituie cele 2 bransamente la retelele existente de apa potabila din zona, apartinând Apa Nova.

Pentru cerintele de debit, presiune ai siguranta în exploatare, s-a realizat o statie de hidrofor, adiacenta unui rezervor din beton pentru apa potabila, cu capacitatea de 60 mc, amplasat în subsolul 2 al cladirii.

Pentru consumul curent de apa potabila s-au prevazut doua conducte de bransament din PEHD, bransamentul realizându-se de la reteaua publica din Bd. Tudor Vladimirescu, prin intermediul unui camin de bransament, prevazut cu vane de închidere si contor apa potabila.

Din conducta de bransament se alimenteaza:

 

Gospodaria de apa potabila este constituita din:

 

Nivelul apei din rezervorul de apa potabila si cel de incendiu este monitorizat în BMS prin intermediul senzorilor de nivel.

Distribuirea apei se va face pe o singura zona de presiune de 8,5 bar si s-au montat reductoare de presiune pe primele niveluri ale cladirii (subsol 1, parter si primele 3 etaje).

Din distributia din subsolul 1 s-a alimentat si restaurantul de la parter, prin intermediul unui apometru cu înregistrare la BMS.

Apa calda menajera se prepara prin intermediul unor boilere electrice, montate în fiecare grup sanitar.

Contorizarea apei potabile se realizeaza pe fiecare grup sanitar în parte, pe spatiile tehnice si pe fiecare chirias. Apometrele sunt cu monitorizare la BMS. Pentru persoanele cu dizabilitati, s-au montat obiecte sanitare specifice.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.