Ghidul Serviciilor
Iamsat Muntenia, Antreprenor General In Domeniul Instalatiilor Pentru Constructii - Bucuresti
inapoi la firma 1563 vizite
Poza Instalatii electrice
Foto

Alimentarea cu energie electrica joasa tensiune pentru Green Gate se realizeaza prin:

 

Conform schemei de distributie, cele 3 transformatoare alimenteaza 3 tablouri generale cu cupla între ele. În momentul avariei unuia dintre transformatoare, consumatorii considerati “normali” alimentati din el vor fi alimentati de pe un alt post de transformare, cuplarea, decuplarea precum si delestarea consumatorilor facându-se prin intermediul BMS-ului.

Tablourile generale (TG1, TG2 si TG3) s-au amplasat în încaperea din vecinatatea postului trafo.

Pentru alimentarea consumatorilor vitali a fost integrat unui UPS (sursa de tensiune neintreruptibila) centralizat de 30kVA, de tip line-interactive, cu rolul de a prelua în mod instantaneu (fara întrerupere) alimentarea tablourilor de curenti slabi (Centrala avertizare incendiu, centrala supraveghere video, centrala control acces, centrala sonorizare si alarmare publica).

Pentru zona de receptie de la parter, sistemul de iluminat a fost realizat cu corpuri de iluminat tip spoturi, iar pentru zona birourilor de la parter si etaje s-au montat corpuri de iluminat fluorescente PHILIPS, echipate cu 4 tuburi fluorescente de 18W cu luminanta scazuta.

Cladirea beneficiaza de sisteme de curenti slabi complexe, dintre care mentionam:

 

Sistemul BMS instalat de IAMSAT Muntenia realizeaza functii complexe, vizând atât cresterea confortului celor care locuiesc sau activeaza în cladire, cât si asigurarea securitatii cladirii si a persoanelor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.