Ghidul Serviciilor
Ina Traduceri - Birou Traduceri Bragadiru-Ilfov
inapoi la firma 485 vizite
Poza Traduceri legalizate
Foto

Biroul nostru de traduceri va asigura servicii de traduceri legalizate pentru documente oficiale și pentru toate tipurile de conținut:

Doar traducerile autorizate pot fi legalizate. Aceste traduceri sunt însoțite de încheierea de legalizare a notarului, prin care se certifică semnătura și ștampila traducătorului, precum și faptul că traducătorul care a efectuat traducerea este autorizat de Ministerul Justiției din România. Legalizarea traducerii poate fi făcută la notar doar dacă se prezintă notarului și documentul original de pe care s-a efectuat traducerea. În general, nu pot fi legalizate decât traducerile documentelor cu caracter oficial, și anume acelea care poartă o semnătura și / sau o ștampilă a unei persoane sau a instituțiilor emitente, timbru sec, sigilii. Pe lângă traducerile legalizate, necesare în activități desfășurate în state străine sau pe teritoriul României, efectuăm supralegalizări, aplicarea de apostile de către Camera Notarilor Publici pe traducerile documentelor originale din limba română într-o limba străina.  

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.