Ghidul Serviciilor
Inchirieri De Corturi Profesionale Arges
inapoi la firma 2920 vizite
Poza Inchirieri corturi
Foto
Foto

Pentru ca dispunem de intreaga baza logistica si materiala pentru transportul si montajul corturilor, putem raspunde solicitarilor din orice parte a tarii.

Astfel putem inchiria corturi pentru nunti, expozitii, evenimente in urmatoarele orase: Pitesti, Ramnicu Valcea, Bucuresti, Ploiesti, Constanta, Slatina, Sibiu, Alba Iulia, Brasov, Arad, Bacau, Oradea, Bistrita, Botosani, Braila, Buzau, Calarasi, Resita, Cluj-Napoca, Targoviste, Craiova, Galati, Tulcea, Giurgiu, Targu-Jiu, Miercurea Ciuc, Deva, Slobozia, Iasi, Baia-Mare, Turnu Severin, Targu Mures, Piatra Neamt, Satu-Mare, Zalau, Suceava, Alexandria, Timisoara, Vaslui, Focsani, precum si in zonele limitrofe acestor localitati.

Acoperim oriunde, cu placere, orice tip de eveniment.

Va putem pune la dispozitie corturi de nunti in orice localitate din tara. Puteti realiza targuri/expozitii cu diferite teme in corturi de expozitii si corturi pentru targuri oriunde in Romania.

De asemenea, orice fel de eveniment de firma sau corporatie se poate realiza in corturile de evenimente ce se pot personaliza in culori si interior in functie de logo-ul si sigla companiei.

Dispunand de transport propriu putem aduce si monta aceste corturi de nunta sau corturile pentru evenimente, oriunde se doreste.

Ne mandrim cu evenimente si nunti la cort in toate partile tarii: pe malul marii, la poalele muntilor si aproape de varfuri montane, in zone de deal din frumoasa Moldova sau de-a lungul cursului Dunarii.

Centrul tarii, Ardealul, Banatul, au contribuit prin peisajele unice la realizarea unor evenimente de poveste la corturi de nunta si corturi de evenimente.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.