Ghidul Serviciilor
Indeco Grup
inapoi la firma 1166 vizite
Poza Despre noi
Foto

CINE SUNTEM…

Indeco Grup este o firma de consultanta in domeniul managementului mediului ce ofera solutii profesionale, optime si eficiente la problemele de mediu ale diverselor organizatii ce activeaza pe teritoriul Romaniei.

CE INTENTIONAM…

Ne-am propus sa devenim parteneri de incredere pentru toti detinatorii si generatorii de deseuri care doresc gestionarea acestora in conditii eficiente si sigure din punct de vedere al protectiei mediului.

Misiunea noastra este de a oferi clientilor solutii reale la un standard calitativ ridicat. Colaborarea cu clientii nostri se va materializa in rezultate concrete, prin minimizarea riscurilor si impactului negativ asupra mediului.

PE SCURT…

Faptul ca peste tot se produc deseuri este o realitate pe care nu o putem schimba. Insa, putem schimba mentalitatile oamenilor, cu referire directa la cantitatea de deseuri produsa, la modalitatile de gestionare ale acestora, la importanta identificarii solutiilor optime de reciclare. Asta ne propunem si noi, alaturi de dumneavoastra.

SERVICII…

Serviciile oferite de compania noastra sunt solutii practice, care rezolva efectiv problemele dumneavoastra. Va oferim un serviciu complet, venind in sprijinul dumneavoastra atat cu identificarea celor mai bune solutii cu privire la gestionarea desurilor , cat si cu punerea in aplicare practica a acestor solutii.

POTENTIAL…

Avand o dotare logistica si tehnica bine pusa la punct si o acoperire teritoriala in continua extindere, Indeco poate asigura un serviciu complet ptr. o gama larga de deseuri avand rezultate maxime in privinta valorificarii deseurilor si reintroducerea acestora in circuitul productiv, sub forma de materii prime.

DOTARE LOGISTICA SI TEHNICA…

Potentialul unei activitati depinde in mare masura de cantitatea si calitatea resursele alocate. Resursele logistice si tehnice de care dispunem sunt in masura sa ajute la indeplinirea cu succes a tuturor proiectelor in care ne implicam.

-Utilaje si echipamente de manipulare si transvazare

-Mijloace de transport: autocamioane si autocisterne cu capacitati de incarcare cuprinse intre 10 si 35 de tone, autoutilitare de mic tonaj, autovidanje de capacitati 5 si 10 mc

-Echipamente si dotari specifice lucrarilor de ecologizare

ACOPERIRE TERITORIALA…

Compania noastra ofera serviciile noastre in majoritatea zonelor tarii fie prin punctele propriide lucru, fie prin parteneri agreati.Ne-am propus ca in cel mai scurt timp sa fim prezenti si operativi in toate regiunile tarii.

AUTORIZARI…

Compania noastra este autorizata pentru colectarea, transportul, depozitarea si prelucrarea deseurilor periculoase in vederea eliminarii sau reciclarii acestora, dupa caz.

CERTIFICARI…

Renumita firma de certificare TUV Austria a acordat de curand companiei noastre certificarile ISO9001 si ISO14001

INTREBARI FRECVENTE…

Avand in vedere importanta capatata de gestiunea deseurilor in activitatea unei organizatii, venim in intampinarea dumneavoastra cu cateva informatii de baza privitoare la acest aspect.

In gestionarea deseurilor trebuie respectate cateva reguli simple si multe dintre ele obligatorii:

-Fiecare deseu periculos, trebuie colectate si depozitat separate in ambalaje sigure ptr. a se evita scurgerile accidentale. Este interzisa prin lege amestecarea diferitelor tipuri de deseuri perciculoase.

-Depozitarea deseurilor periculoase se face in spatii special amenajate. Spatiul trebuie sa fie dispus pe o platform betonata, trebuie sa fie delimitat si asigurat impotriva scurgerilor accidentale direct in sol sau apa.

-Ambalajele in care sunt depozitate deseurile trebuie etichetate corespunzator cu denumirea si codul deseurilor, conform Codului European al deseurilor.

PE CE NE BAZAM

Compania noastra are la baza experienta si cunostintele acumulate in timp de specialistii nostri de-a lungul numeroaselor proiecte in care ne-am implicat. Flexibilitatea si mobilitatea de care dispunem pentru realizarea si finalizarea proiectelor constituie unele dintre punctele forte ale grupului nostru. Serviciile noastre au fost apreciate intotdeauna de clienti, in primul rand pentru calitatea si promptitudinea lor. De aceea consideram ca avem capacitatea tehnica si manageriala pentru rezolvarea in timp util a celor mai pretentioase proiecte legate de gestionarea deseurilor.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.