Ghidul Serviciilor
Indigo Neon
inapoi la firma 1297 vizite
Poza Iluminat arhitectural
Foto

Avand o echipa profesionista de arhitecti si designeri, va oferim servicii de proiectare si executare de sisteme de iluminat arhitectural pentru interior si exterior. Iluminarea este realizata cu tuburi spectrale sau LED-uri (sau ambele). Iluminarea exterioara, respectiv conturul luminos de cladire este realizat cu tuburi spectrale cu diametrul mare sau foarte mare, fiind singurii in tara care detinem instalatii profesionale pentru aceasta.

Pentru iluminatul la interior, respectiv tavane false, nise, scafe etc., folosim o gama larga de culori, precum si variatoare de intensitate a luminii.

PRODUCEM TOATE TIPURILE DE RECLAME LUMINOASE Suntem producatorul nr. 1 in tara de tuburi cu descarcari in gaze spectrale. Sustinem comenzi de serie mare, dar si unicate, beneficiind de cele mai noi si performante echipamente, instalatii si utilaje in domeniul de productie publicitara.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.