Ghidul Serviciilor
Indigo Neon
inapoi la firma 1297 vizite
Poza Reclame Rooftop
Foto
Foto

Producem reclame de mari dimensiuni, tip Rooftop, cu un mare impact vizual. Acestea se monteaza pe structuri metalice de mari dimensiuni, ancorate pe acoperisul/terasa cladirilor inalte sau in consola, pe cladiri. Reclamele Rooftop contin, de regula, tuburi cu descarcari in gaze spectrale, LED-uri si dinamica (jocuri de lumini intr-o gama foarte larga), oferind un impact vizual deosebit. Pot fi executate insa si mai simplu, fara joc de lumini sau chiar tip caseta luminoasa de dimensiuni foarte mari. Asiguram servicii complete, de la proiectare si executie la montare si service.

PRODUCEM TOATE TIPURILE DE RECLAME LUMINOASE Suntem producatorul nr. 1 in tara de tuburi cu descarcari in gaze spectrale. Sustinem comenzi de serie mare, dar si unicate, beneficiind de cele mai noi si performante echipamente, instalatii si utilaje in domeniul de productie publicitara.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.