Ghidul Serviciilor
Industrie Mica Prahova, Indicatoare Si Marcaje Rutiere - Ploiesti
inapoi la firma 933 vizite
Poza Despre Industrie Mica Prahova
Foto

Industrie Mica Prahova SA este o societate pe actiuni al carei principal domeniu de activitate îl constituie productia tuturor tipurilor de indicatoare rutiere pentru dirijarea circulatiei. Obiectul secundar de activitate consta în executarea de marcaje orizontale pe drumuri municipale sau judetene precum si inspectii tehnice periodice.

Datorita experientei dobândite în semnalizarea rutiera orizontala si verticala, societatea si-a câstigat un bun renume si o pozitie stabila  pe o piata în continua schimbare, reusind sa se adapteze cu succes nevoilor acesteia.

 

Prin permanenta îmbunatatire a calitatii produselor si serviciilor oferite, Industrie Mica Prahova SA urmareste satisfacerea cerintelor clientilor actuali si atragerea de noi clienti.

 

Având spatii si terenuri în tot judetul, Industrie Mica Prahova SA desfasoara si activitatea de închiriere spatii comerciale, spatii de productie si pentru birouri

 

 

producerea si montarea tuturor tipurilor de indicatoare rutiere pentru dirijarea circulatiei

 ? executarea de marcaje orizontale pe drumuri municipale si judetene

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.