Ghidul Serviciilor
Clinica Inimed 360-Sibiu
inapoi la firma 881 vizite
Poza Servicii medicale
Foto

1. Kinetoterapia este terapia prin miscare efectuata prin programe de recuperare medicala care urmaresc refacerea unor functii diminuate sau cresterea nivelului functional in functie de fiecare afectiune. Kinetoterapia este o forma terapeutica individualizata care, plecand de la programe de exercitii fizice statice si dinamice, se foloseste in programele terapeutice profilactice (de prevenire), curative si de recuperare.

2. Fizioterapia are un rol important in cadrul serviciilor de recuperare medicala in cazul afectiunilor cardiovasculare (recuperarea dupa accident vascular cerebral; reabilitare dupa atac de cord; alte tulburari cardiovasculare) cat si reabilitarea dupa o interventie chirurgicala cardiaca sau pulmonara. Scopul principal ale Fizioterapiei in cazul afectiunilor cardiovasculare este sporirea rezistentei si a independentei functionale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.