Ghidul Serviciilor
Innana
inapoi la firma 434 vizite
Poza Servicii
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

NUNTA INNANA

 

Indiferent daca preferi o cina intima sau un eveniment grandios, cu siguranta iti doresti o experienta unica si de neuitat atat pentru tine, cat si pentru invitatii tai. T

raditionala sau deosebita, sofisticata sau capricioasa, plina de energie sau relaxata, Innana creaza Nunta fara cusur ce reprezinta stilul tau personal. In definitiv, Nunta ta trebuie sa fie o reflexie a mirilor, si nu a firmei organizatoare. Este telul nostru sa econimisim timpul si banii vostri punandu-va, totusi, la dispozitie, nunta ce v-ati imaginat-o intotdeauna.

Ne face mare placer sa va intalnim pentru a discuta despre ziua voastra speciala, sa va explicam serviciile noastre si sa va ajutam cu orice cerinta ati avea.

Lasati-ne noua povara, iar datoria voastra va fi doar sa ne spuneti ce putem face ca ziua aceasta sa fie perfecta. Asteptam cu nerabdare sa ne intalnim cu voi gratuit pentru a discuta despre Nunta visurilor voastre. Raluca, Senior Wedding Planner

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.