Ghidul Serviciilor
Kalenda, Cluj Napoca - Magazin Online De Mobila Si Decoratiuni
inapoi la firma 3366 vizite
Poza Dormitoare moderne
Pret: 3.088,05 RON
Foto

Construite din placi fibrolemnoase si folie PVC, piesele din colectia Venus au finisajul in doua culori pentru a putea fi integrate mai usor in dormitorul tau!

Dimensiune Dulap: 225/54/215 h cm

Dimensiune Comoda: 132/38/92 h cm

Dimensiune Pat fara noptiere:166/205/85 h cm

Dimensiune Pat cu noptiere: 258/205/85 h cm

Material: placi fibrolemnoase si PVC

Culoare:Alb/Mov

Salteaua si somiera nu sunt incluse in pret! Sistemul de iluminat este cu titlu de prezentare si nu este inclus in pretul dormitorului/dulapului!

Produsul se livreaza coletat si necesita asamblare! Asamblarea se realizeaza usor, fiecare piesa de mobilier are schita si feroneria necesara!

 

 

Dormitoarele moderne au o mare cautare in ziua de azi. Modernul defineste vietile noastre si de aceea cei mai multi dintre noi incercam sa ne mobilam si casa in acelasi stil. Un dormitor modern este defnit de echilibru, de armonie, de o coloristica bine definita si de forme minimaliste dar practice.Cand vine vorba de coloristica, trebuie spus ca aceasta se schimba de la an la an, dar anumite culori raman moderne si peste ani. Albul, negru si nuantele de gri o sa fie la moda mereu si de aceea modelele de dormitoare moderne din oferta noastra se bazeaza pe aceste culori. Daca in oferta noastra de dormitoare moderne nu gasesti ceea ce cauti, incearca colectiile modulare de mobila dormitor, unde vei putea configura un dormitor dupa cum doresti!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.