Ghidul Serviciilor
Inoxpro Romania - Specialisti In Confectii Metalice Ilfov
inapoi la firma 103 vizite
Poza Balustrade Inox
Foto

Solutii personalizate, accesibile pentru amenajarea locuintei, spatiului comercial sau de birouri

Balustrade Lemn

Acestea sunt disponibile pe diferite grosimi si forme, iar insertiile de inox adauga o nota eleganta foarte atractiva. De asemenea, acestea pot fi insotite de panouri din sticla. Lemnul folosit este de stejar, avand o calitate superioara si o culoare placuta si profesionala. Balustradele inoXprosunt adaptate pentru o utilizare intensa si  folosire pe termen lung.

Balustrade Balcon
Balustradele pentru balcon inoXpro sunt alcatuite din materiale de calitate superioara si pot lua orice forma dorita de client. De asemenea, acestea pot fi insotite de insertii din lemn si panouri de sticla, astfel incat constructia sa se potriveasca stilului locuintei sau afacerii tale.  Au o rezistenta ridicata pe termen lung datorita calitatati inoxului AISI 304.

Balustrade Scari Intrare
La inoXpro vei gasi o gama larga de balustrade de intrare, disponibile in diferite grosimi si forme si cu diverse insertii de materiale, precum lemnul sau sticla. Vei putea totodata sa comanzi un model personalizat, avand la baza propriile tale idei de design si de structura. Posibilitatile sunt infinite, singura constanta fiind calitatea.

Balustrade De Exterior
inoXpro realizeaza o gama larga de balustrade pentru exterior la comanda, oferind libertate maxima de alegere prin posibilitatea selectarii modelului, structurii si materialelor folosite.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.