Ghidul Serviciilor
Insaterm Total,bucuresti - Instalatii De Incalzire, Sanitare,climatizare
inapoi la firma 2634 vizite
Poza Centrale termice
Pret: 6.795,82 RON
Foto

Pachet ARISTON centrala termica in condensatie Genus Premium System Evo 30 cu boiler indirect BCH 160

Descriere Pachet ARISTON centrala termica in condensatie Genus Premium System Evo 30 cu boiler indirect BCH 160 Ariston vine in intampinarea clientilor sai cu o gama vasta de echipamente destinate incalzirii spatiilor de locuit si prepararii de apa calda, echipamente ce beneficiaza de o tehnologie de ultima generatie si ale caror performante vizeaza excelenta.   Performantele se concretizeaza in principal prin obtinerea unui confort maxim, personalizat in functie de nevoile de bunastare ale utilizatorului si totodata prin reale economii de energie.    Pachetul contine:   1. Centrala termica in condensare Genus Premium System cu puterea de 30 kW   2. Boiler indirect BCH 160 litri   3. Kit de evacuare   4. Sensys - dispozitiv modulant de control   5. Sonda externa   6. Supapa siguranta boiler 6 bar   7. Vas de expansiune boiler 5 litri, 10 bar, 3/4"    Avantaje pachet centrala in condensare + boiler indirect:

Cum functioneaza condensarea?   Vaporii de apa eliberati odata cu gazele arse contin energie. Trecand printr-un sistem de condensare ei sunt lichefiati, proces insotit de o recuperare a caldurii si, prin urmare, furnizare de energie. Acesta este principiul de baza al condensarii in centralele termice. Inainte sa fie evacuate gazele arse fierbinti, produse prin arderea gazului, traverseaza un recuperator-condensator prin care circula agent termic. Vaporii de apa continuti in gazele arse condenseaza pe recuperatorul care capteaza caldura acestora. Gazele arse sunt astfel evacuate la sub 70 gr C in loc de 150 gr C, cum se face in czul unei centrale termice traditionale. Ele incalzesc "gratuit" (fara consum de combustibil) apa din circuitul de incalzire si se adauga la caldura obtinuta prin combustie. Apa de condens se evacueaza continuu.   Avantajele condensarii   Genus Premium este o centrala in condensare. Aceasta tehnologie asigura randamente termice de nivel foarte inalt. Economiilr obtinute in comparatie cu centralele traditionale fara reglare climatica ajung pana la 35 %. Genus Premium asigura, de asemenea, o combustie, gratie arzatorului cu preamestec total. Acesta reduce emisiile poluante, generatoare de ploi acide si de efectul de sera. Cu Genus Premium, confortul rimeaza cu responsabilitatea fata de mediu. Ariston iti ofera posibilitatea unui pachet in condensare, care poate fi combinat cu panouri solare astfel incat tu sa beneficiezi de un confort sporit si economie maxima.    Specificatii Pachet ARISTON centrala termica in condensatie Genus Premium System Evo 30 cu boiler indirect BCH 160

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.