Ghidul Serviciilor
Concept Optik-Bucuresti
inapoi la firma 315 vizite
Poza Lentile pentru ochelari
Foto
Foto

Lentilele care ti se potrivesc

Alegerea corecta a letilelor depinde in egala masura de reteta medicala, preferintele personale si de stilul dumneavoastra de viata. Fie ca reteta dumneavoastra specifica lentile simple (monofocale) sau lentile multifocale, specialistii nostrii va vor oferi optiuni pentru lentile ce indeplinesc cel mai bine nevoile vizuale, precum si preferintele personale ale dumneavoastra.

Echipa Concept Optik va pune la dispozitie o gama variata de lentile pentru ochelari. Va vom ajuta sa faceti alegerea potrivita, tinand cont, atat de necesitatile dumneavoastra, cat si de stilul de viata. Lentilele pentru ochelari se impart in mai multe categorii, in functie de urmatoarele criterii:

Dupa materialul din care sunt fabricate, acestea sunt:

 

 

 

 

Dupa numarul de focare al acestora, avem:

 

 

 

 

 

 

Lentilele progresive de interiorsunt lentile speciale pentru o vedere perfecta la miscarea constanta a ochilor de la distante mici la distante intermediare. Se recomanda celor care lucreaza  la birou si la calculator. Asigura vedere garantata pana la 1,5m.  Acest tip de lentile nu poate fi purtat pe strada.

 

 

Dupa indicele de refractie (grosimea lentilei), se disting urmatorii indici:1,5; 1,53; 1,59; 1,6; 1,67; 1,7; 1,74; 1,8; 1,9. O lentila standard are indicele de refractie 1,5 , cu cat indicele de refractie este mai mare cu atat vom avea lentile mai subtiri  si mai putin curbata la aceeasi putere dioptrica. Lentilele cu indice mare de refractie permit montajul pe orice fel de rama. Durabili si rezistenti impotriva impactului, ochelarii cu lentile cu indice mare de refractie sunt perfecti atat pentru copii cat si pentru adultii cu un stil de viata activ.

 

 

 

 

Dupa design:

 

 

TRATAMENTE:

Tratament oleofob – Substantele grase care ajung pe suprafata lentilei sunt mult mai usor de curatat. De cate ori punem mana pe lentila ochelarului, o parte din substantele uleioase de pe mana noastra se depun pe lentila devenind in timp mai greu de curatat. Tratamentul oleofob permite curatarea mult mai usoara a acestor depuneri.

Tratament antistatic – cu acest tratament suprafata lentilei nu se va mai incarca electrostatic si nu va mai atrage praful.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.