Ghidul Serviciilor
Instal Expert Cluj - Executie Instalatii Sanitare Si Termice
inapoi la firma 326 vizite
Poza Service HVAC
Foto

Instal Expert este centru de service autorizat de catre partenerii nostri: Ariston, Buderus si Ferroli. Pe partea de aer conditionat si HVAC suntem service autorizat al partenerului nostru Daikin.

Dispunem de toate autorizatiile necesare pentru eliberarea verificarii tehnice periodice la orice centrala termica de pana la 410KW.

Oferim colaboratorilor nostri posibilitatea de incheiere a unor contracte de service pentru intretinerea cazanelor, efectuarea de revizii tehnice recomandate de catre producator, cat si pentru efectuarea de spalari chimice cu echipamente speciale, spre o mai buna functionare si economie a centralelor termice.  Dispunem de dispecerat non-stop pentru anuntarea defectiunilor aparute, clientii cu contracte de service avand prioritate. Programarile se fac centralizat de catre dispecer si se intervine si in weekend pentru rezolvarea sesizarilor primite. Fiecare echipa de service este dotata corespunzator cu scule si aparate profesionale: analizoare de gaz Afriso Eurolyzer, detector de gaz, etc.

De asemenea detinem toate autorizatiile necesare in domeniul prestarii serviciilor de vidanjare.  Clientii nostri beneficiaza de o oferta de preturi si conditii de plata avantajoase. Oferim posibilitatea incheierii de contracte.

 +40 264 417233service@instal-expert.ro

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.