Ghidul Serviciilor
Andreea Gaz Instal - Proiectare, Executie, Revizii Tehnice, Bucuresti
inapoi la firma 1219 vizite
Poza Verificari si revizii instalatii gaze
Foto

Specialistii nostri verifica atat partile comune , cat si cele individuale ale unei instalatii de gaze, parcurgand toate etapele de verificare. Tot noi indeplinim formalitatile necesare si ne ocupam de inregistrarea documentelor de verificare/revizie, pentru ca dumneavoastra sa nu mai fiti nevoiti sa pierdeti timp. verificarea tehnica a instalatiilor de utilizare a gazelor trebuie efectuata periodic, la cel mult 2 ani , sau la cererea clientului final.In ceea ce priveste revizia tehnica a instalatiilor de utilizare a gazelor naturale, aceasta procedura trebuie realizata in urmatoarele situatii:

De ce este important sa respectati efectuarea verificarilor si reviziilor tehnice periodice? Din pacate, multe persoane aleg sa colaboreze cu persoane ce nu detin autorizatie pentru instalatiile de gaze, ceea ce poate duce la pierderi de gaze sau modificari ce pot pune in primejdie consumatorul. De aceea, serviciile noastre au scopul de a elimina orice risc de explozie, incendiu sau asfixiere, prin remedierea defectiunilor si verificarea instalatiei in detaliu.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.