Ghidul Serviciilor
Corola Instalatii - Instalatii Sanitare, Electrice Si Gaze Bucuresti
inapoi la firma 507 vizite
Poza Instalatii electrice
Foto
Foto
Foto
Foto

Instalatii electrice. Montaj, reparatii si interventii!

Firma Corola Instalatii S.R.L. executa instalatii electrice in Bucuresti si in tara la standarde inalte de calitate realizate de catre electricieni autorizati. Toate instalatiile realizate de societatea noastra sunt prevazute cu protectie la electrocutare, protectie la socuri de tensiune si vor avea impamantare.

Societatea noastra este autorizata ANRE (Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei) si ISCIR (Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat). Executam urmatoarele: verificarea si revizia instalatiilor electrice, montajul senzorilor de gaze, executia lucrarilor de iluminat, cablarea curentilor slabi: INTERNET, TELEFONIE, CATV etc.

Executam lucrari de alimentare electrica a diversilor consumatori cum ar fi: tablouri electrice, intrerupatoare, diverse utilaje: pompe, grupuri de pompare, instalatii de legare la pamant (impamantare), instalatii de paratrasnet, instalatii de iluminat si prize. Cablarea, strangerea legaturilor sau orice alte conexiuni vor fi perfect realizate pentru a obtine o instalatie electrica sigura si cu durata mare de functionare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.