Ghidul Serviciilor
Domave Anghel - Constructii, Instalatii Termice Si Sanitare, Pitesti / Arges
inapoi la firma 1261 vizite
Poza Panouri solare
Foto

Sisteme de panouri solare presurizate: consultanta, vanzari, montaj si intocmire dosar Casa Verde.

Executam instalatii solare cu panouri solare plane si cu tuburi vidate, sisteme compacte presurizare cu boiler exterior, sisteme solare cu boiler multivalent interior si accesoriile necesare realizarii unei instalatii solare complete.

Utilizand panourile solare puteti reduce costurile pentru producerea apei calde menajere in medie pe an cu pana la 70%, iar la incalzire cu pana la 30%. Functionare eficienta pe tot parcursul anului. Citeste mai mult despre avantaje… Sisteme solare pentru preparare apa calda menajera si aport la incalzire, pentru locuite unifamiliale, pensiuni, dar si aplicatii comerciale.

PrevNext12

Instalarea panourilor solare prin programul Casa Verde, in Pitesti si judetul Arges Va punem la dispozitie tot ce aveti nevoie in acest scop: oferte de echipamente, estimarea costurilor de montaj, consiliere pentru depunerea dosarului de finantare, instalarea si punerea in functiune a sistemului solar. Programul privind instalarea sistemelor de incalzire care utilizeaza energie regenerabila, inclusiv inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire CASA VERDE CLASIC, este destinat atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice: unităţi administrativ-teritoriale, instituţii publice şi unităţi de cult. Ghidul complet si actele necesare pentru obtinerea de finantari nerambursabile il gasiti pe pagina Administratiei Fondului pentru Mediu

Gama de produse

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.