Ghidul Serviciilor
Institutul National De Medicina Sportiva
inapoi la firma 2504 vizite
Poza Explorari functionale cardio-respiratori
Foto

Laboratorul de explorari functionale cardio-respiratorii

Dotare:

electrocardiograf Marquette-Hellige cu 6 canale asistat de calculator; electrocardiograf cu trei canale; cicloergometru.

 

Servicii medicale:

EEG in repaos; probe de efort + EEG in efort si postefort; aprecierea gradului de antrenament in functie de perioada de pregatire a sportivilor.

Se asigura efectuarea investigatiilor necesare in vederea depistarii aparitiei unor modificari patologice, in scopul incadrarii acestora fie in sindrom de supraantrenament sau suprasolicitare cu manifestari cardiovasculare, fie intr-o entitate patologica incompatibila cu sportul de performanta.

Se efectuaza explorarile cardiovasculare la sportivii de inalta performanta in vederea stabilirii posibilitatilor functionale adaptive individuale si gradului de antrenament.

Se furnizeaza date privind starea functionala a sportivilor in raport cu tipul de efort specific sportului practicat si etapa de pregatire in care se afla.

 

 

Medici

 

Interior:151

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.