Ghidul Serviciilor
Institutul National De Medicina Sportiva
inapoi la firma 2504 vizite
Poza Laborator diagnostic medico-sportiv
Foto

Laboratorul selectie, dirijarea antrenamentului si diagnostic medico-sportiv

 

Laborator de monitorizare, control si asistenta medicala loturi olimpice

 

In cadrul acestor cabinete se face anamenza medicosportiva (include o anamneza medicala si aspecte particulare, legate de faptul ca pacientul este de fapt un sportiv, punand accentul pe aspectele legate de cum influenteaza activitatea sportiva sanatatea si cum starea de sanatate poate influenta, la randul ei, activitatea sportiva).

 

De aici se elibereaza avizul medicosportiv, ce cuprinde concluziile legate de circuitul efectuat de sportiv, cu rezultatele investigatiilor efectuate, starea de sanatate, stare functionala, aspecte legate de selectie si capacitatea de efort. Sintezele reprezinta si ele documente importante, care ilustreaza antrenorului starea de sanatate si de pregatire a intregii echipe, la momentul prezentarii in circuit.

 

Tot de la aceste cabinete pleaca corepondentele si comisiile de expertiza care se fac pentru cazurile problema. Se tine legatura cu COR-ul si cu federatiile, se fac programarile sportivilor in circuit.

 

 

Medici

 

Interior:157, 257

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.