Ghidul Serviciilor
Total Sport Distribution, Targu Mures - Echipament Si Articole Sportive
inapoi la firma 3794 vizite
Poza Poliuretan
Foto
Foto

POLIURETANUL este solutia ideala pentru pavimentarea salilor de sport in care se practica: fotbal, tenis, baschet, volei, tenis cu piciorul, etc.. Este cea mai buna solutie pentru salile de sport in care se desfasoara ore de educatie fizica.Suprafetele din poliuretan sunt alcatuite dintr-un amestec de granule EPDM si rasina poliuretanica, amestecul fiind turnat in unul sau doua straturi.Stratul de baza este alcatuit dintr-un amestec de rasina poliuretanica si granule de cauciuc ce ii confera foarte bune proprietati absorbante a socului. Stratul de uzura este format dintr-un amestec de rasina poliuretanica si granule EPDM (un compus sintetic rezistent la uzura). Este disponibil cu grosimi cuprinse intre 0,4 si 60 mm. Garantia pentru acest material variaza intre 3 si 8 ani. Avantajele pavimentarii salilor de sport cu poliuretan:* Datorita proprietatilor fizice, poliuretanul confera salii de sport un aspect placut care indeamna la sport si relaxare si ofera un cadru optim de petrecere a orelor de sport si educatie fizica, atat pentru adulti, cat si pentru copii.* Viteza mingii poate fi reglata si controlata in functie de grosimea pardoselii de poliuretan.

Costurile de intretinere sunt extrem de reduse.Confera un aspect impecabil al terenului de joc. Un alt avantaj major este posibilititatea ca, dupa o perioada de utilizare intensa cuprinsa intre 3 si 8 ani, sa poata fi regenerata la costuri scazute. Se recomanda atat pentru sporturile practicate de profesionisti, cat si pentru cele practicate de amatori.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.