Ghidul Serviciilor
Intenss Design
inapoi la firma 459 vizite
Poza Grafica si tipar
Foto

Cartile de vizita sunt primul contact care il au     clientii cu imaginea companiei dumneavoastra.      Avand carti de vizita cu un design profesionist,     alaturi de o calitate superioara a hartiei si     finisajelor, puteti iesi in evidenta in ochii celor     cu care intrati in contact.      Astfel cartile de vizita fiind unul dintre    elementele din care este compusa identitatea     vizuala a a unei companii, daca sunt create     profesionist contribuie la formarea unei imagini     de succes pentru brand.

OFERTA DE PRET CARTI DE VIZITA:1. Culori: alb-negru pe o fata            - pret   0.23 lei/buc.    Dimensiune: 90 x 50 mm    Carton de 280g/mp semilucios    Tiraj minim : 100 buc2. Culori: alb-negru fata-verso         - pret   0.27 lei/buc.    Dimensiune: 90 x 50 mm    Carton de 280g/mp semilucios    Tiraj minim : 100 buc3. Culori: color pe o fata                   - pret   0.25 lei/buc.    Dimensiune: 90 x 50 mm    Carton de 280g/mp semilucios    Tiraj minim : 100 buc4. Culori: color fata-verso                 - pret   0.33 lei/buc.    Dimensiune: 90 x 50 mm    Carton de 280g/mp semilucios    Tiraj minim : 100 buc

Finisaje: - rotunjire colturi  - 0.07 RON/buc TVA Inclus              - laminare(plastifiere) o fata  - 0.22 RON/buc TVA Inclus              - laminare(plastifiere) fata/verso  - 0.34 RON/buc TVA InclusDesign:  - vectorizare sigla - 4.99 euro              - vectorizare alte elemente grafice - cereti oferta              - creare design personalizat - cereti oferta              - va puteti alege un model de carte de vizita din galerie,                noi il personalizam cu datele si sigla dumneavoastra                si va costa doar - 4.99 Euro.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.