Ghidul Serviciilor
Inter Activ Broker De Asigurare Reasigurare Bucuresti
inapoi la firma 88 vizite
Poza Asigurare de sanatate
Foto

Cheltuielile efectuate in caz de inbolnavire, accident de orice fel sau in eventualitatea unei operatii iti pot destabiliza serios bugetul. Odata ce ai o asigurare privata de sanatate, nu mai trebuie sa scoti bani din buzunar pentru serviciile medicale contractate.

Produsele de asigurare facultativa de sanatate acopera in mod uzual:

Serviciul se deconteaza integral sau cu anumite deduceri de catre clinicile si spitalele private cu care colaboreaza asiguratorul.

Asigurarile private de sanatate pot avea limite de despagubire maxime pe un an de asigurare sau pe tipurile de servicii acoperite, dar exista si produse cu acoperire nelimitata.

Avantaj pentru persoanele juridice.

Daca oferi angajatilor tai aceasta asigurare si o achiti ca persoana juridica, prima de asigurare este deductibila, prin lege, in limita a 250 euro / an / anagajat.

Cat costa o asigurare privata de SANATATE ?

In functie de pachetul ales ( acoperiri, complexitate ), preturile se situeaza in medie intre 25 – 400 lei / luna, cele mai sofisticate pachete oferind chiar acoperirea pentru interventii in strainatate, asigurare stomatologica sau acces la a doua opinie in sistem sau in afara lui.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.