Ghidul Serviciilor
Feva International - Productia Si Comercializare De Tamplarie De Aluminiu Si Pvc, Baia Mare
inapoi la firma 775 vizite
Poza Geamuri
Foto
Foto

GUARDIAN ClimaGuard® Solar înglobeaza un nivel înalt de izolare termica si protectie solara eficace. Factorul solar redus minimizeaza costurile cu aerul conditionat si contribuie la atmosfera interioara optima. ClimaGuard este alegerea ideala atunci când izolarea termica si solara, economia de energie, respectiv vizibilitatea si confortul sunt o necesitate. Având un factor solar de 42%, acest tip de sticla asigura protectia eficienta împotriva energiei solare, rezultând reducerea cheltuielilor cu aerul conditionat fara a afecta confortul.

Geam Low-e cu aragon

Aproximativ 85% din suprafata totala a unei ferestre o reprezinta geamul. Din aceasta cauza pierderile de caldura sunt mult mai mari prin geam decât prin profilul ferestrei. Astfel cu ajutorul geamului termopan Low-E puteti reduce foarte mult costurile de climatizare a locuintei dumneavoastra. Mai mult decât atât daca doriti o izolare termica dar mai ales fonica si mai buna, va recomandam un geam termopan Low-E cu argon. Argonul, prin mobilitatea redusa a moleculelor ce îl compun, asigura o deosebita reducere a zgomotului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.