Ghidul Serviciilor
Feva International - Productia Si Comercializare De Tamplarie De Aluminiu Si Pvc, Baia Mare
inapoi la firma 775 vizite
Poza Usi din tamplarie din profile aluminiu
Foto
Foto
Foto

Usi din tâmplarie din profile de aluminiu - ALUMIL

FEVA INTERNATIONAL produce si comericalizeaza usi interioare, exterioare, glisante si armonice realizate din profile de aluminiu.

 

Caracteristicile usilor interioare:- Dimensiuni conform standardelor europene: 75x210; 80x210; 85x210; 90x210 (cm)- Dimensiunea maxima: 95x220 (cm)- Tocul poate fi vopsit electrostatic în orice culoare din gama RAL.- Sistemul foloseste diferite tipuri de profile în functie de grosimea zidului

Caracteristicile panelului:- Marginile panelului sunt rotunjite.- Grosimea panelului este de 40 mm.- Panelul este izolat fonic, fiind construit dintr-o rama de lemn acoperita cu MDF.- Poate fi vopsit în diferite culori si modele.

Accesorii:- Încuietoare AGB, cu sau fara cilindru de siguranta.- Balamale - tip ALUMIL cu pivot de otel, cu greutatea maxima de 150 kg / balama.- Garnituri EPDM atât pentru contactul dintre panel si profil, cât si pentru contactul  dintre profil si perete.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.