Ghidul Serviciilor
International Alexander - Transporturi Rutiere, Aeriene, Maritime, Feroviare Si Adr, Arad
inapoi la firma 1185 vizite
Poza Transport aerian marfuri
Foto

PRIN REŢEAUA DE AGENŢI ÎN TOATĂ LUMEA ASIGURĂM ORICE TIP DE TRANSPORT AERIAN ORIUNDE ÎN LUME. AIR XPRESS

Servicii de transport aerian rapid, în care timpul este elementul cheie. Vă oferim primul zbor disponibil din şi spre direcţia solicitată, cu un timp de tranzit sub 24 de ore între aeroporturile de plecare şi cel de destinaţie. În cazul exporturilor mărfurile sunt transferate overnight în orice aeroport internaţional european.

Air Economy

Serviciu în care timpul de tranzit al mărfurilor dvs. nu este proritar. Timpul de tranzit dintre aeroporturi diferă în acest caz de la 48 la 96 de ore.

Air Parcel

Serviciu dedicat expedierii plicurilor, documentelor şi coletelor în peste 220 de ţări. Livrarea se poate face door-door, la ore stabilite -9:00 am , 10:00 am , 12:00 am -, cu un timpul de tranzit pentru UE - de 1zi pentru servicul Express , respectiv 2-4 zile pentru seviciul Economy .

Air Charter

Serviciu destinat mărfurilor urgente, sau de volum şi care nu pot fi transportate cu zboruri comerciale sau alte tipuri de transport. Dispunem de experienţa şi contactele necesare efectuării cu responsabilitate a celor mai complexe transporturi de tip charter.

On Board Courier

Mărfurile dvs., foarte urgente -documente sau colete- vor fi însoţite de curierul nostru, din momentul preluării până în momentul livrării acestora. Astfel, se va economisi timp preţios cu transportul acestor mărfuri atât la plecare cât şi la sosire, comparativ cu celelalte tipuri de transport aerian.

Contact Departament aerian E-mail: aerian@international-alexander.ro

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.