Ghidul Serviciilor
International Insurance Broker - Broker Asigurari Bucuresti
inapoi la firma 647 vizite
Poza Asigurari Generale
Foto

Indiferent de evolutia omenirii si avantajele tehnologiei moderne, nimeni nu poate controla tot ce se întampla în jurul nostru. Asigurarile sunt protectia noastra cea mai importanta mai ales atunci când este vorba de pagubele produse de natura, dar si atunci când activitatile unor terte persoane ne afecteaza într-un mod negativ viata. Toate aceste riscuri – calamitati naturale, jafuri si tâlharii, riscuri legate de sanatate, activitate profesionala, bunuri în tranzit, etc. fac parte din viata noastra zilnica si e preferabil ca altcineva sa si le asume.

Acestea sunt motivele principale pentru care au aparut produsele de asigurari generale, oferite de asiguratori care preiau riscurile pentru aproape orice activitate sau bun, în functie de evaluarea lor pentru o suma de bani perceputa de la asigurat. Desi unele forme de asigurare sunt mai cunoscute decât altele, orice cerere poate fi evaluata de catre asigurator si oferita o polita corespunzatoare. Astfel se pot încheia polite pentru urmatoarele bunuri si activitati dar si pentru altele:

Asigurare locuinta
Asigurari pentru echipamente
Asigurari contra furt si tâlharie în activitati comerciale si de productie
Asigurari de sanatate private
Asigurari de bunuri în tranzit (CARGO)
Asigurari constructii (utilaje si masini, productie, constructie)
Pensii private
Asigurari a flotelor navale maritime si fluviale
Asigurari bani si valori
Asigurare bunuri
Asigurari în industria agricola (bunuri, culturi, echipamente)
Asigurari de accidente
Asigurare birouri si cladiri industriale
Asigurari contra furt si tâlharie pentru activitati civile
Asigurari în domeniul aviatiei

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.