Ghidul Serviciilor
International Insurance Broker - Broker Asigurari Bucuresti
inapoi la firma 647 vizite
Poza Regularizari daune
Foto

Prin Regularizari de Daune se întelege cumulul activitatilor de pregatire si documentare a unui caz, implicit a unui dosar, în care asiguratul a întâmpinat si/sau efectuat daune la obiectul asigurat, împreuna cu toata consultanta si asistarea asiguratului de catre broker, necesare pâna la închiderea cazului si efectuarea platii de catre asigurator asiguratului.

Începând cu instrumentarea dosarului conform procedurilor stabilite de catre asiguratori pentru aceste cazuri, asistand asiguratul pe tot parcursul formalitatilor si procedurilor necesare si monitorizând permanent desfasurarea procesului de reîmbursare a asiguratului de catre asigurator, chiar oferind asistenta si consultanta juridica atunci când este nevoie, activitatea broker-ului este aceea de consultant si partener al ambelor parti, demersurile lui fiind în concordanta cu cerintele asiguratorului dar si cu necesitatile asiguratului.

Desi întreaga activitate a unui broker este importanta si necesara, aceasta parte a pietei de asigurari este cea în care parteneriatul dintre noi si clientii nostri este cel mai evident. Devotamentul si profesionalismul echipei noastre pentru a solutiona problemele clientilor nostri se manifesta în relatiile pe termen lung, cladite si pastrate într-o piata economica activa, dinamica si în continua schimbare.

Serviciile departamentului Regularizari Daune sunt prestate prin compania Damage Claims S.R.L

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.