Ghidul Serviciilor
International Lines Transport - Transporturi Interne Si Internationale De Marfa, Sibiu
inapoi la firma 1603 vizite
Poza International Lines Transport - detalii
Foto

Va întrebati poate, ce are de oferit nou o alta Companie de expeditie si transport, într-un moment în care piata româneasca si europeana sunt extrem de dinamice, iar concurenta este cel putin acerba în acest domeniu?

Raspunsul si totodata convingerea ca ati decis bine alegând INTERNATIONAL LINES TRANSPORT le veti primi numai în momentul în care veti solicita firmei noastre un serviciu în materie de transport, expeditie de marfa si – nu numai!

Acum, aici, noi va putem numai marturisi ratiunea care a stat si sta la baza existentei noastre; motivatia noastra a fost si este dorinta imperioasa de a functiona bine, de a fi o companie serioasa, în care clientul nostru este pe primul loc.Credem în garantia lucrului bine facut si pentru ca suntem convinsi ca forta grupului este data de buna coordonare a planurilor de viitor cu angajamentele prezentului, înca de la înfiintarea noastra am elaborat un plan de actiune pe termen lung, iar obiectivele principale stabilite de noi atunci si duse între timp la îndeplinire sunt urmatoarele:

Din punctul nostru de vedere, aceste date statistice sunt cea mai buna carte de vizita si totodata vorbesc despre noi, despre ceea ce suntem si ne caracterizeaza, despre aspiratiile si intentiile noastre – prezente si viitoare. Pornind de la considerentele aratate, am procedat la aceasta metoda de prezentare. Prin date concrete putem dovedi cel mai bine faptul ca, desi suntem o companie tânara, suntem o companie dinamica si foarte serioasa in ceea ce facem, ca telul nostru este intr-adevar satisfactia deplina a clientilor nostri.

Si pe aceasta cale încercam sa fim mai aproape de clienti

Si pe aceasta cale încercam sa fim mai aproape de clientii nostri, de dorintele si nevoile lor. Calitatea, siguranta si promptitudinea serviciilor oferite se datoreaza echipei noastre – calificata si motivata, cu experienta de mai multi ani în acest domeniu de activitate; se datoreaza si miilor de comenzi onorate si urmarite sub stricta supraveghere, precum si pe kilometrii parcursi în toata Europa, nici o ruta neramânând straina noua. Se datoreaza mai ales Dumneavoastra, clientul nostru, care ati avut incredere în noi, ne-ati acceptat si ne-ati dat sansa de a va arata ceea ce putem face, fapt pentru care va multumim!

Misiunea ILT

Sa fim reper de excelenta pentru serviciile de logistica si transport national si international, oferind beneficii maxime clientilor nostri!

Pentru ca într-adevar ne pasa, principala noastra misiune este sa oferim servicii atât de performante calitativ, încât clientii nostri sa fie cu adevarat multumiti!

Ne pasa de clientul nostru.Ne pasa sa avem întotdeauna o solutie optima pentru clientul nostru.Ne pasa de serviciile pe care le oferim si de calitatea acestora.Ne pasa sa oferim clientului nostru servicii complete: transport (terestru, maritim, aerian), logistica, depozitare, astfel încât acesta sa nu întâmpine nicio dificultate.Ne pasa sa dezvoltam relatii reciproc avantajoase cu furnizorii nostri.Ne pasa de motivarea si satisfacerea nevoilor personalului nostru.Ne pasa de sporirea continua a performantelor noastre.Ne pasa de imaginea ILT pe piata de specialitate.Ne pasa de ILT si de DUMNEAVOASTRA.

Si pentru ca ne pasa,

Vrem sa oferim clientului nostru servicii de cea mai buna calitate, la preturi competitive.Vrem sa avem întotdeauna o solutie optima pentru orice problema si situatie din domeniul nostru de activitate.Vrem sa largim aria de activitate, în sensul de a oferi clientilor nostri nu numai servicii de expeditie, ci si de transport, logistica, depozitare.Vrem sa ne atragem furnizorii astfel încât toate partile implicate sa beneficieze de servicii de calitate si recunoasterea acestora. Vrem ca si furnizorii nostri sa fie multumiti, astfel încât randamentul fiecaruia sa fie la cote maxime – totul pentru un tel comun si anume satisfacerea oricarei nevoi din partea clientilor.Vrem ca echipa ILT sa fie pe deplin multumita de tot ce ofera ILT, pentru ca aceasta, la rândul ei, sa faca totul pentru a va multumi pe Dumneavoastrã.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.