Ghidul Serviciilor
Intertehnic Co, Bucuresti - Service Compresoare De Aer
inapoi la firma 329 vizite
Poza Despre noi
Foto

Companie comericala privata romaneasca situata in Bucuresti, Intertehnic Co SRL are ca principal obiect de activitate importul si distributia de produse tehnice destinate domeniilor de activitate din Industria Constructiilor si cea a Constructiilor de Masini.

Infiintata in 1995, compania si-a extins treptat activitatea, prin marirea numarului de furnizori externi si interni in paralel cu creearea unei retele de distributie in tara. Obiectivul nostru este satisfacerea cerintelor clientilor nostri, oferindu-le in permanenta produse tehnice de inalta calitate, precum si servicii conexe competente.

Compania este interesata pe plan intern in largirea retelei de distributie in intreaga tara. Pe plan extern sunt active doua tendinte si anume :

- mentinerea si dezvolatrea colaborarii cu toti funizorii actuali, cat si identificarea unor noi furnizori in scopul completarii gamei de produse. - gasirea de parteneri externi interesati in produse tehnice romanesti.

In acest moment detinem reprezentanta firmelor RASTA AG - Elvetia, PRODAN GmbH - Germania, actionam in calitate de dealeri ai CompAir Druckluftechnik GmbH - Germania si avem relatii comerciale cu parteneri din tari ca Germania, Polonia, Cehia, Slovacia, Olanda, Italia, Korea.

La sectiunea "NOUTATI" site-ul nostru isi propune sa informeze operativ despre actiuni ale companiei noastre ca: paticipari la targuri si expozitii, aparitia de module publicitare in reviste de specialitate sau anuare de interes national, campanii promotionale diverse etc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.