Ghidul Serviciilor
Intertrans Continental - Logistica, Transport Intern Si International De Marfa, Pitesti
inapoi la firma 2394 vizite
Poza Intertrans Continental - detalii firma
Foto
Foto

Suntem lideri in lead time

Intertrans Continental este o companie de transporturi si servicii de logistica fondata in 2005. In primii ani de activitate, am realizat transporturi pentru industria textila, iar dezvoltarea operatiunilor a devenit posibila prin intermediul serviciilor de calitate si pe baza devotamentului fata de valorile organizatiei.

In decursul activitatii am realizat o tranzitie catre industria automotive, ca raspuns la solicitarile de business ale clientilor, pentru a sustine industria manufacturiera in Sud-Estul Europei.

Lucram pe baza unor strategii de logistica pliate pe conditiile impuse de piata de transport, iar flexibilitatea si inteligenta echipei ne permit rezultate si performante semnificative.

Misiunea noastra in dezvoltarea companiei este consolidarea pozitiei in cadrul pietei europene de transporturi si deschiderea unor noi relatii de parteneriat care ofera clientilor oportunitatea de a organiza rute de transport import-export eficiente la nivel de costuri si timpi de livrare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.