Ghidul Serviciilor
Intertrans Continental - Logistica, Transport Intern Si International De Marfa, Pitesti
inapoi la firma 2386 vizite
Poza Servicii
Foto

Firma INTERTRANS CONTINENTAL S.R.L. este un jucător important pe piaţa transporturilor specializate în confecţii, având o colaborare strânsă cu marii producători de confecţii spanioli prezenţi în România, pentru care efectuează în proporţie de 80%, transporturile de marfă către Spania sau alte destinaţii din Europa, ordonate de către producătorii spanioli.

 

Parcul integral pe care INTERTRANS CONTINENTAL îl gestionează, cuprinde aproximativ 23 de autocamioane de 7,5 tone si 7 autocamioane de 20 tone, box şi prelată, pentru transportul internaţional de confecţii şi accesorii pentru confecţii.

 

Un alt domeniu în care INTERTRANS CONTINENTAL S.R.L. activează este transportul de componente auto, pentru industria de automobile, pe rutele pe care firma este deja prezentă, respectiv Spania şi Franţa.

 

Furnizăm servicii de transport pentru Dacia Renault şi Viator-Vektor. Ne-am propus să fim cei mai valoroşi parteneri ai lor, în ce priveste transportul rutier! Dorim să creăm relaţii de calitate cu clienţii nostri, generând astfel un nou concept de interdependenţă între necesităţi şi serviciile oferite de INTERTRANS CONTINENTAL.

 

Din strategia viitoare de dezvoltare a firmei face parte extinderea activităţii în sfera transporturilor de marfă generală, intern şi internaţional, cu autocamioane de 20 tone cu prelată.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.