Ghidul Serviciilor
Intervel.ro / Bucuresti - Interventii Electrice De Urgenta
inapoi la firma 1707 vizite
Poza Despre noi
Foto

Misiunea IntervEL este de a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostrii prin capabilitatile specifice pe care personalul calificat si autorizat in domeniul electric le detine. Toate acestea INTOCMAI SI LA TIMP!

IntervEl este primul si singurul serviciu de interventie rapida in regim de urgenta, in instalatiile electrice de utilizare, de la contor (exclusiv acesta) catre interiorul imobilelor cu destinatii diferite, de la rezidential, birouri si comercial pana la industrial si productie.

Am identificat faptul ca nevoia dumneavoastra se manifesta intr-un interval de timp bine determinat, motiv pentru care reusim sa raspundem acestei nevoi.

Programul de lucru este de luni pana vineri intre orele 0800-1600.

Pentru moment zona de acoperire este constituita de Bucuresti si Ilfov dar avem in vedere extinderea catre Pitesti, Constanta, Galati, Ploiesti si chiar acordarea unor francize IntervEL.

Modalitatea de a beneficia de serviciile IntervEL este foarte simpla: oricine poate apela numarul cu tarif normal, 021 9296, unde va fi preluat de dispecerul de serviciu. Din momentul in care ati apelat la dispeceratul nostru, 021 9296, acesta are menirea de a prelua problema, iar o echipa de interventie se deplaseaza la adresa indicata.

Fiecare interventie se finalizeaza prin incheierea unei Note de interventie in care se va specifica in mod clar :

Nota de interventie este insotita de documente fiscale (chitanta si factura) si garantie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.