Ghidul Serviciilor
Amg Initium Cert - Certificare Sisteme De Management Bucuresti
inapoi la firma 75 vizite
Poza Sistem de Management al Sigurantei Produsului Alimentar
Foto

Standardul ISO 22000:2005 combina urmatoarele elemente cheie, international recunoscute, pentru asigurarea sigurantei alimentelor de-a lungul filierei agroalimentare pana la punctul final de consum: comunicarea interactiva, managementul sistemului, principiile HACCP, programele preliminare.

Beneficiile aduse de certificarea ISO 22000:

furnizarea de produse finale sigure pentru utilizarea in urmatoarea veriga a lantului alimentar sau sigure pentru consumatorul final,
evaluarea si aprecierea cerintelor clientilor si demonstreaza conformitatea cu cerintele agreate mutual de clienti in legatura cu siguranta alimentelor,
comunicarea eficienta cu clientii si celelalte parti interesate de-a lungul lantului alimentar,
conformitatea cu cerintele aplicabile ale autoritatii de reglementare in ceea ce priveste siguranta alimentelor,
respectarea propriilor politici de siguranta a alimentelor

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2025
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.