Ghidul Serviciilor
Intramed Aparatura Medicala Brasov
inapoi la firma 2064 vizite
Poza Aparatura hidroterapie
Foto

Cada hidromasaj OCEAN STANDARD

PRODUCATOR : CHIRANA PROGRESS – SLOVACIA

DESCRIERE :

Conceputa cu un design modern si functional, cada este utilizata pentru tratamentul prin hidroterapie, si anume, pentru masajul subacval al intregului corp sau a unor parti ale acestuia. Baile adecvate si temperatura apei produc o relaxare a muschilor cu efecte neurale si metabolice. Acest tip de masaj este folosit in tratamentul starilor post-traumatice si leziuni ale incheieturilor, circulatia slaba a sangelui in membre, ischemie, poliomielita spastica sau slaba si obezitate.

Produsul are forma interioara anatomica pentru a oferi un maximum de relaxare a pacientului supus la tratamente si include manere, suporturi pentru maini si picioare. Sistemul de dispunere a duzelor are o configuratie unica, patentata, astfel incat zonele de interes sa fie puternic stimulate. Cada este acoperita cu un lambriu din plastic armat si este confectionata numai din materiale care ofera o protectie totala la umiditate.

La panoul de comanda sunt conectate: controlul neintrerupt al presiunii in furtunul pentru masaj, controlul valvei pentru umplerea cu apa calda si rece, controlul valvei surplusului de aer in jeturile de apa pentru masaj, intrerupatorul principal de curent.

Controlul electronic al functiilor se face de la panoul digital de coman da unde sunt indicate temperatura apei, presiunea si durata tratamentului. De asemenea, sunt indicate pe panou modurile de lucru a pompei de apa si a ventilatorului. Un micro-procesor impiedica utilizarea cazii daca nu sunt respectate regulile de utilizare.

CARACTERISTICI : 

DOTARI OPTIONALE :

Cromoterapie:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.