Ghidul Serviciilor
Inventure Franchise Consulting - Sisteme Franciza Bucuresti
inapoi la firma 650 vizite
Poza Franciza Amanet–Used Products
Foto

Franciza amanet Used Products este o retea de magazine specializate in cumpararea si vanzarea de produse second-hand. Fondata in 1997, compania a deschis primul magazin in orasul Alkmaar, in provincia Olandei de Nord, iar in prezent reteaua numara peste 50 de locatii (proprii si francizate)  in Olanda, Belgia, Spania si Austria.

Experienta moderna a magazinelor de amanet

Franciza amanet Used Products cumpara si vinde de la: smartphone-uri, sisteme audio, DVD playere si DVD-uri, jocuri si console de jocuri, bijuterii de aur si ceasuri, calculatoare, televizoare, pana la instrumente muzicale, articole de uz casnic, unelte de bricolage,  biciclete, scutere, camere video, laptop-uri, tablete si multe altele!

 

Fie ca vrei sa scapi de un produs care nu-ti mai foloseste in activitea ta de zi cu zi sau esti in cautarea unui produs, de care ai nevoie pentru o perioada scurta de timp, si nu doresti sa aloci un buget mare pentru achizitionarea lui, magazinele Used Products sunt destinatia pe care o cauti!

Reteaua ofera servicii si pentru clientii care au nevoie temporara de bani (amanet);  acestia pot beneficia de serviciul de a cumpara inapoi produsul, dupa vanzare.

Formula succesului – FRANCIZA AMANET Used Products

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.