Ghidul Serviciilor
Inversolar
inapoi la firma 2189 vizite
Poza Dezvoltare afaceri
Foto

Pe lângă energie regenerabilă fotovoltaică, Inversolar Energy investește și în diferite alte segmente, precum producerea de energie din surse hidro, biomasă și geotermală.

Prin dezvoltarea soluțiilor bazate pe aceste surse regenerabile, Inversolar își extinde constant portofoliul, oferind investitorilor un produs mai bine conturat. Decizia efectuării fiecărei investiții a fost luată după analizarea mai multor factori precum condițiile climatice, accesibilitatea, gradul de încărcare la zăpadă și vânt și acces rapid în caz de avarie.

 

Prognozarea producției este o etapă esențială în procesul de tranzacționare, prin urmare, este important să fie cunoscută estimarea producției de energie pe intervale orare. Prognozarea și serviciile de monitorizare pentru locurile de consum determină necesarul de electricitate orar agregat pentru furnizorii de energie din sectorul retail. Necesarul energetic este evaluat luându-se în calcul factorii relevanți care determină consumul.

Biomasă

Sursele de materie primă disponibile ne-au determinat ca, începând cu anul 2013, să investim în construcția mai multor unități energetice pe bază de biomasă și biogaz.

Hidroenergie

Un portofoliu de producere / achiziție echilibrat conduce la construirea unei afaceri stabile, cu o expunere la risc scăzută, ceea ce ne motiveză interesul pentru proiecte care utilizează hidroenergia. ›

Parcuri fotovoltaice

Inversolar oferă o gamă diversificată de sisteme bazate pe energie regenerabilă, proiectare și construcție de parcuri fotovoltaice, precum și comercializare de panouri fotovoltaice.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.