Ghidul Serviciilor
Inversolar
inapoi la firma 2189 vizite
Poza Parcuri fotovoltaice
Foto

Inversolar oferă o gamă diversificată de sisteme bazate pe energie regenerabilă, proiectare și construcție de parcuri fotovoltaice, precum și comercializare de panouri fotovoltaice la cele mai înalte standarde.

Evoluția producerii de energiei cu ajutorul panourilor fotovoltaice, tehnologia cea mai bine susținută în prezent de sistemul legislativ românesc, face ca interesul pentru acest tip de instalații să fie tot mai mare, atât pentru instituții, companii, cât și pentru persoane fizice.

Modificările legislative care se întrevăd vor conduce la evoluția pozitivă a pieței pentru categoria de investiții cu puteri mai mici și pentru instalarea de panouri fotovoltaice la utilizatorii casnici. Acestea ar presupune susținerea sistemului de producere a energiei electrice din surse regenerabile de energie la prețuri reglementate de ANRE și ar include actuala susținere prin certificate (feed-in tariff).

Inversolar Energy împărtășește preocuparea actualilor și posibililor noștri parteneri în ceea ce privește promovarea și utilizarea acestor surse regenerabile de energie. Scopul companiei este acela de a face mai ușoară, mai eficientă și mai accesibilă concretizarea acestor preocupări pentru fiecare dintre noi.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.