Ghidul Serviciilor
Inversolar
inapoi la firma 2188 vizite
Poza Servicii energetice
Foto

Managementul proiectului include planificarea, organizarea, monitorizarea, controlarea, raportarea și întreprinderea acțiunilor corective necesare pentru realizarea obiectivelor acestuia, în mod continuu.

Proiectarea unei unități de producere a energiei implică un grad ridicat de responsabilitate deoarece trebuie să existe un echilibru între investiție și beneficii, funcționalitate și durabilitate. Inginerii și proiectanții implicați în studierea soluțiilor, întocmirea și verificarea documentației care stă la baza construcției sunt atestați ANRE și au experiență în domeniul energetic.

 

Fiecare centrală energetică electrică îndeplinește condițiile legale și de siguranță. Pentru a oferi calitate și eficiență în construcția centralelor electrice, Inversolar Energy urmărește construcția centralelor, punerea în funcțiune a acestora și procesul de conformitate.

Monitorizare și prognoză

Pentru o prognoză cât mai eficientă, echipa noastră folosește metode de calcul complexe și software avansat, care au rolul de a determina cât mai exact starea vremii și afectează în mod direct producția de energie.

Consultanță

Inversolar Energy oferă asistență în procesul întocmirii documentației și obținerii avizelor necesare  prin personalul specializat, dedicat acestui tip de activitate.

Operare și mentenanță

Inversolar investește în oameni și în echipamente pentru a întreține proiectele în bune condiții, indiferent de sezon sau condiții meteo.

Proiectare instalații electrice

Managementul proiectului include planificarea, organizarea, monitorizarea, controlarea, raportarea și întreprinderea acțiunilor corective necesare pentru realizarea obiectivelor acestuia, în mod continuu.

Execuție instalații electrice

Executăm instalații electrice aeriene LEA și instalații electrice subterane LES, de joasă și medie tensiune, la orice putere maximă tehnic realizabilă.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.