Ghidul Serviciilor
Invest Prod - Placari Fatade Cu Aluminiu, Pantelimon / Ilfov
inapoi la firma 231 vizite
Poza Despre Invest Prod
Foto

Fondata în 1993, Invest Prod a cunoscut un permanent proces de dezvoltare. Dupa anul 2000 Invest Prod a devenit unul dintre cei mai importanti producatori din România care executa tâmplarie din aluminiu si PVC, fasate cortina si fatade ventilate din materiale compozite.

 

 CUM LUCRAM?

Invest Prod lucreaza dupa principiul „calitate la cel mai înalt nivel, consultanta si cele mai bune servicii pentru satisfacta clientului”.

Principul calitatii Invest Prod se aplica începând de la selectarea materiilor prime si componentelor, pâna la riguroase controale în timpul si dupa prelucrarea acestora.

  ALATURI DE TINE

Renumele de care Invest Prod se bucura astazi se datoreaza în buna masura abordarii profesioniste a proiectelor si relatiei excelente pe care Invest Prod a dezvoltat-o cu clientii.

Tehnologia ultramoderna, calitatea deosebita a produselor si profesionalismul angajatilor au facut ca Invest Prod sa întâmpine întotdeauna cu succes cerintele clientilor sai.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.