Ghidul Serviciilor
Ion Buncea's Diving School - Cursuri Scufundari Bucuresti
inapoi la firma 524 vizite
Poza Descriere
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Ion Buncea's Diving School are ca obiectiv principal promovarea scubadiving-ului in Romania prin deviza "Scufundari in siguranta si calitate". Cursurile sunt efectuate sub standarde N.A.U.I. ( National Association of Underwater Instructors )

Din momentul in care ati apelat la serviciile scolii Ion Buncea's Diving School privind participarea la cursurile de scufundari veti avea tot sprijinul nostru din punct de vedere profesional si logistic in vederea aprofundarii tematicii specifice activitatilor de scufundare prin punerea la dispozitie de materiale didactice si video conform nivelului de curs si efectuarii scufundarilor in conditii de deplina siguranta.

Pentru inscriere la cursurile de scufundari trebuie sa faceti dovada medicala ca nu suferiti de boli ( cronice, cardiace, pulmonare, orl, epilepsie, asm, diabet ... ). In prima zi de curs veti completa o fisa de inscriere tip N.A.U.I. pe proprie raspundere unde specificati eventualele probleme medicale, experienta in scufundari si regulie ce trebuiesc respectate pe durata cursului de scufundari. Dupa aceasta prima etapa, impreuna cu ajutorul instructorului parcurgeti primi pasi in tainele scufundarilor.

Programul de desfasurare a cursurilor de scufundari se regaseste la sectiunea "Programul de desfasurare a cursurilor" fiind diferit pentru fiecare nivel de pregatire in parte si perioada a anului.

Grupele de scufundari vor fi constituite din minim 4 cursanti si dupa caz, daca situatia impune se va efectua cu fiecare cursant individual primele scufundarile tematice (open water diver). De asemenea pe durata cursului de pregatire, scufundarile la adancime vor fi efectuate direct sub stricta supraveghere a instructorului cu un numar de minim 1 sau 2 cursati fiind luate toate masurile de siguranta privind scufundarile la adancime.

Dorinta noastra este aceea ca dupa absolvirea cursului sa plecati de la noi cu un minim de cunostinte legate de scufundari. Experienta va fi dobandita efectuand cat mai multe scufundari, in conditii similare desfasurarii cursului sau participand alaturi al scoala la scufundarile organizate in diferite locatii.

Dupa terminarea cursurilor si sustinerea examenului, veti putea continua scufundarile alaturi de personalul scolii prin inchiriere a echipametului contra cost sau cu echipamentul propriu de asemeni va asiguram si consultanta in vederea achizitionarii echipamentului optim nevoilor dumneavoastra.

Scoala noastra de scafandri va ofera posibilitatea de a explora fascinanta lume subacvatica, suntem siguri ca veti petrece momente de neuitat în cadrul cursurilor noastre de scufundari.

Pe durata efectuarii scufundarilor tematice conform programei de desfasurare a cursului, vom avea timp pentru plimbari si admirarea peisajului subacvatic. In plus, acordam timpul si atentia necesara pentru efectuarea exercitiilor de scufundari pana cand acestea sunt insusite corect.      Cunoscandu-ti aptitudinile de scafandru, vei fi mult mai interesat sa efectuezi cat mai multe scufundari, sa inveti sa filmezi sau fotografiezi sub apa sau chiar sa urmezi alt curs de pregatire, sau intr-o zi poti deveni chiar tu instructor de scufundari. Deci, suna-ne si vino sa inveti sa te scufunzi........................

Teambuilding

Scopul teambuilding-ului este crearea unei echipe si consolidarea legaturilor intre membrii acesteia. Secretul in constituie increderea in cel de langa tine in diferite situatii. Angajatii ajung sa se cunoasca mai bine prin desfasurarea diferitelor activitati si acest lucru le da încredere unul in celalalt, apreciind-si reciproc munca.      Prin urmare, organizatia in care acestia isi desfasoara activitatea devine mai eficienta. Se stie ca, pe termen lung, singurul avantaj competitiv absolut al oricarei organizatii este lucrul în echipa.

Activitatile de acest gen stimuleaza :

- spiritul de aventura;

- cresterea increderii in capacitatile proprii;

- cunoasterea in alte conditii a membrilor echipei;

- posibilitatea de a incerca o activitate noua, eliminand rutina;

- stapanirea emotiilor, cunoastere si depasirea limitelor;

- organizarea activitatii;

- sprijinirea coechipierilor pentru a duce la bun sfarsit activitatile desfasurate;

- descoperirea capacitatilor de leader;

- distractie, relaxare;

- consolidarea relatiilor intre membrii echipei;

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.