Ghidul Serviciilor
Window Style - Vanzare Si Montare Tamplarie Pvc Si Aluminiu, Bucuresti
inapoi la firma 225 vizite
Poza Feronerie usi
Foto

Usile sunt printre cele mai importante la o casa, acestea fiind folosite zilnic, trebuie sa fie construite calitativ. Realizam usi rezistente antispargere dar si impotriva abraziunii, acestea ne avand de intretinere speciala si se folosesc usor.De asemenea aveti posibilitatea de a alege din mai multe culori si modele, pentru a avea usa potrivita casei si nevoilor dumneavoastra.

Usa trebuie sa functioneze in mod fiabil pentru protectie impotriva intemperiilor si sa ofere in mod durabil o securitate maxima.

 

Fie ca utilizati broasca actionata din maner, cea actionata din cilindru sau cu inchidere-carlig usa Window Style se va inchide silentios in mai multe puncte antiefractie si va confera pentru o perioada indelungata o actionare confortabila.

Sistemele de balamale de inalta calitate destinate echiparii ansamblurilor de usi, asigura rezistena pe termen lung si constituie garantia conformitatii produsului cu exigentele cele mai stricte.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.