Ghidul Serviciilor
Window Style - Vanzare Si Montare Tamplarie Pvc Si Aluminiu, Bucuresti
inapoi la firma 225 vizite
Poza Placare cu aluminiu
Foto

Un avantaj al ferestrelor si usilor din PVC placate cu aluminiu este acela de personalizare a proiectului casei dumneavoastra prin faptul ca va puteti alege o culoare calda la interior si orice culoare RAL la exterior.

Placarea exterioara cu aluminiu confera intregului ansamblu rezistenta superioara la intemperii, astfel conferind o durabilitate foarte mare.

 

Placarea cu capace din aluminiu face posibila combinatia între aspectul placut al profilelor din aluminiu si avantajele tehnice ale profilelor din PVC. Alegerea culorilor se poate face din paleta larga de culori RAL.Cu un design deosebit, capacele de aluminiu prefabricate sunt disponibile într-o gama completa;Beneficiarul specifica în comanda sistemul de profile si nuanta dorita. Astfel, este livrat un capac de aluminiu care va fi perfect adaptat la fereastra avand o suprafata neteda, impecabila (tehnologie de fabricatie avansata ce elimina sudurile cap la cap);

 

Avantajele placarii cu aluminiu:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.