Ghidul Serviciilor
Window Style - Vanzare Si Montare Tamplarie Pvc Si Aluminiu, Bucuresti
inapoi la firma 225 vizite
Poza Sticla termopan
Foto

Geamul termoizolant ( termopan ) ocupa aproximativ 80% din suprafata ferestrei si este foarte important sa fie bine executatSigilarea dubla a geamului termopan cu material butilic asigura etansarea necesara unei izolari termice superioareGeamul termopan are introdus intre foile de geam argon direct pe linia de productie, nu prin supape, obtinand un coeficient de transfer termic de 1.1W/mpK.

In cazul geamului tripan (cu 3 foi de geam) grosimea recomandata este de 44 milimetri.Geamul termopan este denumirea populara pentru un sandwich format din doua foi de sticla lipite perimetal prin intermediul unei baghete de aluminiu si al unor sigilanti de tip membrana cauciucata. Rezultatul este un geam cu caracteristici de izolare termica deosebita care pastreaza transparenta necesara spatiilor vitrate. Si acest produs poate fi intalnit sub diverse calitati care vor influenta in mod evident pretul tamplariei.

Sticla clara transparenta (float) – Acest tip de geam este obtinut din sticla clar transparenta, fabricata de catre furnizorii nostrii la cele mai înalte standarde de calitate, prin procedeul float – „plutirea” foii de sticla deasupra unei bai de cositor în fuziune. Sticla astfel obtinuta are suprafetele perfect plane. Disponibil într-o gama larga de grosimi, acest geam corespunde la multiple utilizari: geamuri exterioare si interioare pentru cladiri, de la fatade structurale pâna la mobilier de interior. Geamul termoizolant (termopan) float clar poate folosi sticla cu grosimi diferite dintre care cele mai folosite sunt cele de 4 si 6mm  si acopera o variata gama de aplicatii care necesita geam transparent. Grosimea pachetului de geam poate varia de la 14mm pâna la 52 mm si poate fi alcatuit din doua sau trei foi de sticla. Datorita transmisiei luminoase ridicate este foarte solicitat la locuinte si sere sau acolo unde se doreste o  cantitate mare de lumina.

Sticla cu emisivitate scazuta (Low-E) .Sticla LOW-e este obtinuta din sticla float la care se aplica un strat foarte fin si transparent de materiale de origine metalica pe suprafata unei sticle clare. Aceasta depunere se caracterizeaza printr-o emisivitate redusa, ea reflectând radiatiile infrarosii cu lungime de unda mare, caracteristice caldurii provenite din încalzire.

Geamul termoizolant (termopan) LOW-e clar poate folosi sticla cu grosimi diferite dintre care cele mai folosite sunt cele de 4 si 6mm  si acopera o variata gama de aplicatii la care cerinta principala este aceea de a asigura un transfer termic mai mic. Grosimea pachetului de geam poate varia de la 14  la 52 mm si poate fi alcatuit din doua / trei foi de sticla.

Avantaje pentru clientul final: economii pe factura de încalzire, un mai bun confort termic în jurul ferestrelor, aparenta  neutra, permite trecerea unui maximum de lumina si energie solara, produs ecologic ( cea mai redusa emisivitate de CO2)

Geamul termoizolant 4S (Geam termoizolant cu protectie solara )

Folosind geamul cu control solar te bucuri de temperatura perfecta si lumina ideala indiferent de anotimp. Functia de confort iarna-vara mentine o atmosfera placuta tot timpul anului, iar reflexivitatea asigura un nivel confortabil de intimitate.  Caracteristicile tehnice permit utilizarea produsului atât în sectorul rezidential (locuinte individuale, blocuri de locuinte) cât si în cel nerezidential (cladiri de birouri, hoteluri si restaurante, centre comerciale, scoli).

În sezonul cald, datorita functiei sale de control solar geamul cu control solar reflecta de doua ori mai multa energie solara decât un vitraj dublu obisnuit, fara a mai fi nevoie de o protectie solara suplimentara. O temperatura ideala – confortul si racoarea sunt asigurate chiar si în zilele caniculare. Costuri de climatizare mai mici – limitarea cantitatii de energie solara care patrunde în casa diminueaza nevoia de utilizare a aerului conditionat.

În sezonul rece, vitrajul cu sticla cu control solar ofera o izolatie de 3 ori mai mare decât cea a unui vitraj dublu obisnuit, avantajele fiind evidente: se diminueaza pierderile de caldura si se reduce semnificativ zona rece de disconfort din apropierea ferestrelor, se realizeaza o izolare termica eficienta ceea ce înseamna un consum redus de energie.

Sticla din gama  LOWE 4S (EVOLUTION, BRONZE) este o sticla cu depunere Low E si cu Control SolarSticla clara pe care se depune prin procedeul de pulverizare catodica un strat fin transparent, compus din materiale de origine metalica.Asamblat în dublu vitraj ofera izolatie termica îmbunatatita si în acelasi timp, control solar si nivel ridicat de transmisie a luminii.

Duble proprietati:Izolare termica ( low-E ): reflecta radiatia infrarosie cu mare lungime de unda – calduraControl solar: reflecta o mare parte a energiei solare incidenteUn aspect deosebit, neutru, cu o reflexie eleganta

Iarna:

Vara:

Sticla reflectorizanta (reflexiv) – Geamul reflexiv combina functiile de control solar cu cele arhitecturale. Proprietatile de izolare termica, acustica, rezistenta la foc îi sunt conferite de cea de a doua foaie de sticla (float clar, low-E, antiefractie, antifonica, rezistenta la foc). Pozitionarea stratului reflexiv în geamul termoizolant poate fi la exterior (în acest caz predominând efectul de oglinda) sau la interior (reflexia are un grad mai scazut scotând în evidenta culoarea sticlei, iar stratul de depunere este mai protejat). Datorita efectului de oglinda, geamul termoizolant (termopan) reflexiv este folosit în special la pereti cortina (normal, semistructural, structural), la cladiri de birouri, cladiri comerciale, industriale dar si la locuinte. Sticla reflexiva se obtine prin depunerea la cald de oxizi metalici pe suprafata sticlei, creându-se în acest mod o acoperire foarte rezistenta si stabila. Natura stratului de acoperire, precum si sticla de baza, determina luminozitatea, gradul de reflexie si proprietatile de control solar al geamului, precum si culoarea. Sunt disponibile o mare varietate de culori (bronze, gri, verde, argintiu, auriu, clar, albastru, precum si nuante ale acestora).

Sticla termoizolanta Securizata –Sticla antiefractie reprezinta o combinatie de doua sau mai multe foi de sticla asamblate prin intermediul uneia sau mai multor folii PVB (butirat de polivinil), sau rasina de diferite grosimi. În functie de grosimea foilor de sticla si numarul de straturi de lipire, rezulta gradul de protectie (ranire la spargere, efractie, antiglont, antiexplozie).

Importanta riscului si normativele determina nivelul de protectie care trebuie obtinut si, prin urmare, tipul de geam stratificat de securitate. Alegerea tipului de sticla duplex imprima geamului termoizolant caracteristici diferite de rezistenta si protectie. Astfel, poate fi asigurata: protectia împotriva vandalismului si efractiei, protectia contra exploziilor, protectia împotriva atacurilor cu arme de foc, protectia împotriva zgomotului, protectia împotriva razelor UV

Asamblarea în geam termopan se poate realiza cu orice tip de alta sticla (clara, colorata, reflexiva, low-E).

Acest tip de geam termoizolant este utilizat pe scara larga la: locuinte, vitrine de magazin, banci, ambasade, sali de sport, luminatoare, compartimentari interioare.

Sticla termoizolanta Sablata – Sablarea mecanica a sticlei este procesul de finisare prin suflare abraziva a suprafetelor de sticla cu ajutorul materialelor abrazive granulare care sunt propulsate cu viteza spre suprafetele de prelucrat. O alta metoda de a realiza efectul de sablare a sticlei este prin serigrafie folosind un email ce imita sablarea mecanica. Prin sablare mecanica sau prin serigrafiere pot fi realizate diverse modele si forme complexe. Folosita în interiorul pachetului de geam termoizolant sticla sablata îi confera elemente de design si opacitate ferind de priviri interiorul locuintei. Indiferent ca sunt usi din sticla, pereti despartitori sau mobilier din sticla, prin sablare se poate obtine un design durabil ce nu se învecheste si îsi pastreaza întotdeauna eleganta.

Sticla termoizolanta Colorata – Geamul termoizolant colorat în masa este destinat unor întrebuintari multiple în situatiile în care se urmareste aspectul estetic al sticlei sau anumite performante privind controlul solar. Acest tip de geam este destinat atât exterioarelor (fatade, vitrine, ferestre) unde se confera un aspect personalizat cladirilor, cât si compartimentarilor interioare, amenajari interioare. Se pot folosi nuante de verde, bronz, gri sau albastru cu grosimi diferite dintre care cele mai folosite sunt cele de 4 si 6mm. Grosimea pachetului de geam termoizolant poate avea grosimi cuprinse între 14 si 52 mm si poate fi alcatuit din doua sau trei foi de sticla , combinatie între sticla colorata si sticla float clar, low-E sau antiefractie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.