Ghidul Serviciilor
Window Style - Vanzare Si Montare Tamplarie Pvc Si Aluminiu, Bucuresti
inapoi la firma 225 vizite
Poza Window Style - detalii firma
Foto

Window Style este o companie româneasca tânara si dinamica, fondata în 2013, având ca activitate principala productia si vânzarea de tâmplarie din PVC si aluminiu, rulouri exterioare pentru constructii. Politica companiei este de a produce produse si servicii adaptate clientilor nostri din Bucuresti si Ilfov la preturi competitive. Alaturi de echipa Window Style veti gasi intotdeuna solutia ideala in alegerea termopanelor potrivite pentru locuinta dumneavoastra.Compania noastra are sediul in Bucuresti si are ca obiect de activitate productia si comercializarea de termopane Salamander, Rehau, Gealan cu geam termopan.Oferim un pret competitiv pentru produsele noatre si reusim sa dovedim ca putem inregistra o crestere anuala a cifrei de afaceri. Caracterul puternic competitiv al acestui domeniu a determinat investitii permanente in tehnologii noi si resurse umane.Relatia cu furnizorii de materiale pentru termopane Rehau, Salamander, Gealan se materializeaza printr-o colaborare stransa si printr-o comunicare continua pentru identificarea de noi solutii privind abordarea pietei de profil. Prin experienta acumulata am reusit sa realizam produse competitive la un pret atractiv in Bucuresti si Ilfov.

Alaturi de echipa Window Style veti gasi intotdeuna solutia ideala in alegerea ferestrelor termopan  potrivite pentru locuinta dumneavoastra .

Departamentele noastre tehnic si de ofertare va ror raspunde solicitarilor in maxim 2 ore !

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.