Ghidul Serviciilor
Iq Tradmedia
inapoi la firma 104 vizite
Poza Productie publicitara
Foto

Confecționam literele volumetrice luminoase  și neluminoase în toate dimensiunile și formele.

Literele volumetrice luminoase se realizează din materiale diferite și pentru toate domeniile de utilizare. Sunt produse publicitare cu efect deosebit, o alegere perfectă pentru semnalizarea firmei. Astfel veți reuși să creați un impact vizual major asupra afacerii dumneavoastră, atât ziua cât și noaptea.

Realizarea literelor volumetrice

Acest proces necesită o elaborare  prealabilă a proiectului, forma literelor se creează manual, cu ajutorul unor șabloane și a graficii în format vectorial (furnizată de client., sau creata de noi), în strânsă colaborare cu departamentul de grafică.

În funcție de forma și de tipul de confecționare, literele volumetrice pot fi:

–  litere volumetrice din polistiren, plexiglass, forex sau aluminiu;

Literele volumetrice polistiren pot fi dispuse pe structura metalică sau pe suport de aluminiu.

*Polistiren extrudat sau expandat – au greutate redusă, aspect deosebit, rezistență bună în timp, montaj facil și cel mai bun preț pentru volumetrie!

 

Casete luminoase

Casetele luminoase reprezintă o soluție excelentă de publicitate atât  pentru interior cât și la exterior.. În funcție de cum se dorește vizibilitatea  (dintr-un singur sens sau din ambele sensuri) casetele luminoase se împart în:

O alta clasificare a casetelor luminoase (simplă sau dublă față) poate fi făcută în funcție de materiale folosite: plexiglass și profile de aluminiu, plexiglass și profile din PVC, poliplan tensionat ( Profile speciale de aluminiu).

În funcție de modul iluminării casetelor avem:

Înainte de începerea producției se realizează, de asemenea, conceptul grafic și simulări 2D !­­­

Pentru stabilirea unui preț avem nevoie de mai multe detalii (tip de material, dimensiune, structura, modalitate de iluminare, locație, etc.)

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.