Ghidul Serviciilor
Iristel Romania
inapoi la firma 462 vizite
Poza Business2Tel
Foto

Serviciul Business2Tel (pe baza de factura fiscala si detaliata lunara) se adreseaza in special persoanelor juridice, si in particular persoanelor fizice si are ca scop reducerea costurilor la convorbirile internationale.

IRISTEL ROMANIA S.R.L. ofera, gratie acordurilor de interconectare incheiate cu cei mai mari 30 transportatori si operatori internationali, conectivitate directa la inalte standarde de calitate si la cele mai bune tarife cu peste 280 tari si teritorii de pe mapamond.

Serviciile de Telefonie Nationala si Internationala oferite de IRISTEL ROMANIA se ridica la cele mai inalte standarde internationale de calitate in domeniul telefoniei. Transmisia de voce si de date se face pe linii premium, conexiunea la internet pentru furnizare de servicii VOIP avand clasa de calitate 0 (cea mai buna clasa de calitate conform clasificariilor A.N.R.C.).

Contractul de furnizare "Servicii de telefonie"

Contractul comercial pentru furnizarea serviciilor de Telefonie Nationala si Internationala poate fi:

Conectarea la reteaua IRISTEL ROMANIA

Conectarea se face extrem de facil:

Avantaje oferite clientilor

Avantaje oferite de catre IRISTEL tuturor clientilor din Romania in domeniul Serviciilor de Telefonie Internationala:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.