Ghidul Serviciilor
Arhivare Iron Mountain
inapoi la firma 3835 vizite
Poza Confidenţialitatea informaţiilor
Foto

Păcăliţi hoţii, respectaţi legea şi reasiguraţi consumatorii Scenariile sunt suficiente pentru a face un Director IT să tremure: "Hoţ fură copii de siguranţă despre 365.000 de pacienţi." "Laptop furat din casă în care erau deţinute informaţii cu privire la împrumuturi personale."

 

În ultimii ani a avut loc o creştere alarmantă în ceea ce priveşte furtul informaţiilor personale, cu multe incidente ce au implicat benzi de arhivare nesecurizate sau laptop-uri şi PC-uri ce deţineau date care nu erau securizate.

Ca răspuns, peste tot în lume a avut loc o explozie la fel de descurajatoare de legi şi reglementări - incluzând Legea protecţiei datelor, Legea libertăţii informaţiilor, Legea companiilor şi multe altele - care fac companiile responsabile pentru păstrarea informaţiilor consumatorilor private, confidenţiale şi sigure. Compania Iron Mountain vă ajută să vă protejaţi informaţiile personale Numeroase organizaţii au apelat la compania Iron Mountain pentru asistenţă în protejarea informaţiilor de mare valoare - incluzând date ale clienţilor şi angajaţilor - în acele puncte unde sunt cel mai vulnerabile.

 

Fiind un lider de piaţă indiscutabil în protecţia datelor, Iron Mountain oferă o gamă vastă de capabilităţi de îmbunătăţire a confidenţialităţii informaţiilor. Acestea includ:

* Criptarea copiilor de siguranţă pentru a le face imposibil de citit pe durata transferului şi a depozitării, cu date depozitate în depozitele cu securizare maximă deţinute de compania Iron Mountain. * Criptare automată a fişierelor confisdenţiale păstrate pe laptop-uri şi PC-uri, cu posibilitatea de a le elimina automat dacă dispozitivul a fost pierdut sau furat.

* Servicii de distrugere confidenţială a documentelor pe hârtie şi a benzilor, care garantează că înregistrările confidenţiale sunt distruse la momentul oportun, într-un mod sigur şi documentat.

 

Mijloacele de protecţie încorporate într-o soluţie Iron Mountain oferă un beneficiu triplu:

Îmbunătăţesc conformitatea cu reglementările de bază,

reduc expunerea dumneavoastră la abuzuri de securitate

şi reasigură clienţii dumneavoastră, angajaţii şi partenerii că sunteţi ferm angajat în protejarea datelor pe care aceştia vi le-au încredinţat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.