Ghidul Serviciilor
Arhivare Iron Mountain
inapoi la firma 3835 vizite
Poza Protecţia datelor în afara sediului
Foto

Protecţia sigură a datelor nu a fost niciodată mai vitală

Datele reprezintă esenţa organizaţiei dumneavoastră. Protejarea acestora şi asigurarea accesului neîntrerupt la acestea reprezintă provocări cheie ale afacerii.  Realizarea de copii de siguranţă ale datelor şi depozitarea acestora în spaţii securizate nu mai reprezintă sarcinile simple şi directe, de odinioară. Tendinţele recente au creat noi cerinţe, noi riscuri şi noi aşteptări:

 

Asiguraţi-vă datele în afara sediului, off-line şi într-un loc inaccesibil – până când veţi avea nevoie de ele

Confruntarea cu pierderea datelor în urma dezastrelor naturale, incendiilor, actelor de sabotaj, terorismului sau erorilor umane poate cauza prejudiciu credibilităţii dumneavoastră şi chiar vă poate distruge afacerile. Vă puteţi baza pe compania Iron Mountain pentru securizarea copiilor de siguranţă ale datelor şi recuperarea rapidă a informaţiilor cu caracter vital în eventualitatea oricăror asemenea pierderi de date.  Vă oferim o varietate de servicii de depozitare a benzilor în spaţii securizate, în afara sediului dumneavoastră, pentru a satisface cerinţe din cele mai diverse ale centrelor de date, birourilor distribuite şi sediilor aflate la distanţă. Servicii de depozitare a benzilor în spaţii securizate, în afara sediului dumneavoastră, vă vor ajuta:

 

Experienţa în duplicarea, arhivarea şi restaurarea datelor dumneavoastră

 

Compania Iron Mountain oferă facilităţi şi unităţi extrem de sigure atât pentru scopuri de realizare a copiilor de siguranţă pe benzi cât şi pentru scopuri de arhivare. Deţinem propriile servicii securizate de transport, cu un control riguros al „lanţului” de păstrare în custodie a benzilor aflate în tranzit. Atunci când sunt depozitate, benzile dumneavoastră sunt protejate în spaţii securizate de depozitare, optimizate din punct de vedere al mediului, fiindu-vă totuşi disponibile 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.